Kors Grondwerken

Kors Grondwerken is sinds januari 2013 actief in het grondverzet, dit is een jong en veelzijdig bedrijf met een groot scala aan werkzaamheden en diensten. hierbij moet u denken aan grote en kleine grondverzetwerkzaamheden, sloopwerkzaamheden, kraanverhuur , transport van losgestorte goederen, enzovoort.

Sloopwerken

Wij verrichten sloopwerken en zorgen voor het afvoeren van de sloopmaterialen. Bij sloopwerkzaamheden kunt u denken het het slopen van uw oude woning of schuur. Daarnaast verzorgen wij het ook uitgraven van uw nieuwe woning of schuur. Naast het verwijderen van gebouwen kunnen wij ook uw verharding (klinkers-, asfalt-, en betonverhardingen) verwijderen en afvoeren.

Grondstoffen

Wij verzorgen leveringen van verschillende soorten grondstoffen in elke gewenste hoeveelheid, waaronder: diverse soorten zand, menggranulaat (gebroken puin), teelaarde (zwarte grond), steenslag, verhardingmaterialen (stenen, stelconplaten e.d.)

Ons materiaal

Voor het verrichten van onze werkzaamheden staat wij tot uw beschikking met onder andere onze:

  • Mobiele Graafmachine, 16 ton

  • Mini graafmachine 4,5 ton

  • Vrachtwagen 6×6, 15 m3

  • Wiellader (shovel) 14 ton

  • Trekker met dumper, 8 M3

Verhuur

Ons materieel wordt enkel verhuurd inclusief machinist. De trekker met dumper zijn voor het transportwerk van bijvoorbeeld grond en verhardingsmaterialen. Voor onze kranen beschikken wij over verschillende hulpenstukken zoals verschillende maten bakken, een kantelbak en een sorteergrijper. Daarnaast beschikken wij nog over klein materiaal zoals een trilplaat.